Auto exporteren naar Belgie

Auto exporteren naar België

Als u uw auto wilt verkopen kan het zijn dat u in België een hoger bedrag krijgt dan in Nederland. De zaken die geregeld moeten worden voor de auto export mogen dan niet de reden zijn om de auto toch in Nederland te verkopen. U doet er goed aan de export van uw auto in de vertrouwde handen van GlobalCar te leggen. Wij hebben al vele jaren ervaring met de auto export naar België. Wij zijn op de hoogte van de regels die gelden voor de auto export in zowel Nederland als België. U kunt natuurlijk ook zelf uw auto exporteren en daarvoor de regels van beide landen bestuderen. Dat kost u de nodige tijd en u loopt het risico dat u iets over het hoofd ziet met alle gevolgen van dien.

Auto's exporterenWij regelen al het papierwerk voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over wat u kunt verwachten en waar u rekening mee dient te houden. Zo voorkomen wij dat u voor nare verrassingen komt te staan.

Als u bij ons komt voor het exporteren van uw auto hebben wij een aantal zaken van u  nodig. Om de auto export te melden bij de RDW hebben we uw volledige kentekenbewijs nodig, alle kentekenplaten van uw auto en u  moet zich kunnen legitimeren. Door de melding bij de RDW stopt automatisch de motorrijtuigenbelasting. De verzekering zult u zelf op moeten zeggen. Als u uw auto nog wilt gebruiken op de openbare weg totdat deze wordt geëxporteerd, zorgen wij ook voor een uitvoerkenteken. Dit kenteken is maximaal 14 dagen geldig. De auto moet gedurende deze periode wel verzekerd zijn. Ook deze verzekering kunnen voor u verzorgen.

De expertise die GlobalCar heeft van de auto export zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw auto in België kunt verkopen.