Boek drukken in kleine oplage

Boek drukken in kleine oplage

Een boek drukken in kleine oplage, is dat eigenlijk wel mogelijk? En als dat mogelijk is, is dat dan niet verschrikkelijk duur? Wij beantwoorden deze twee vragen met ja en nee, dat valt best mee. Natuurlijk zitten er altijd opstartkosten aan het beginnen van een boek drukken via internet. Bij een grote oplage worden deze opstart kosten verdeeld over een groot aantal boeken. Bij een kleinere oplage zullen deze opstartkosten betaald moeten worden door een kleiner aantal boeken. Gelukkig kan u door het kiezen van andere druktechnieken ervoor zorgen dat de opstartkosten lager zijn. De kosten bij een dergelijke druktechniek zijn dan per boek relatief hoger, maar dat verschil merkt u over het algemeen pas bij oplages boven de 500 producten.

Wat moet u regelen voor het boek drukken?

Boeken drukkenIeder boek dat gedrukt wordt heeft een ISBN nummer nodig. Dit zal aangevraagd moeten worden. U kan hetzelfde ISBN nummer voor uw boek blijven gebruiken totdat er veranderingen in het boek aangebracht worden. Dit ISBN nummer zal met een barcode op de achterkant van uw boek gedrukt worden, tevens komt het nummer op de copyright pagina van uw boek komen te staan. De aanvraag van een ISBN nummer kan u zelf doen, u kan dit ook uitbesteden aan Ipskamp Printing. Naast dat wij graag uw boek drukken, hebben wij ook de kennis en ervaring in huis om snel en eenvoudig uw ISBN nummer aan te vragen. De kosten voor de aanvraag van een ISBN nummer zijn 25 euro.

Ipskamp Printing gaat graag uw boek drukken, ook in kleine oplage

Ipskamp Printing is gespecialiseerd in het drukken van boeken in kleine oplages. U kan een eigen boek laten drukken vanaf een enkel exemplaar tot en met 2000 exemplaren. Wij gebruiken 3 technieken die uitermate geschikt zijn voor deze oplage groottes. Tot 500 boeken adviseren wij om gebruik te maken van de Premium Print of de Premium Plus Print technieken. Boven de 500 boeken adviseren wij de Offset print methode. Neem dus contact op met Ipskamp Printing dan gaan wij graag uw boek drukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.