Originele bloemen versturen

Drie originele bloemen om te versturen

Cadeautips van de bloemist zijn altijd handig. Daarom geven we je hier de beste ideeën voor originele bloemen versturen. Rozen of tulpen zijn immers vrij standaard, er is natuurlijk nog veel meer aanbod dan de bloemen die iedereen wel kent. Gebruik daarom de kennis en ervaring van je (online) bloemist. Ook tref je bij een goede online bloemenwinkel een keur aan bloemensoorten waar zeker wel drie originele bloemen om te versturen tussen zitten.

Een originele bloemenvaas kan ook al heel veel doen. En als je naast een standaard boeket bloemen iets bijzonders wil schenken, dan zijn er ook nog opties zoals een bloementaart: een taartvormig bloemstuk, die zowel rond als hartvormig kan zijn. Ook is dit te combineren met andere zaken, zoals een lekkere doos chocolaatjes die kan worden bijgeleverd. Daarnaast zijn er nog meer originele bloemenopties waar je misschien niet zo gauw aan denkt, zoals brievenbusrozen. Deze gaan samen met een kaart met jouw toegevoegde tekst of foto. Hiermee zul je de begunstigde zeker kunnen verrassen!

Top drie van originele bloemen om te bestellen

We geven je een top drie van originele bloemen. Met passie en creativiteit samengesteld boeketten, unieke bloemen van kwaliteitstelers die gaan voor dat beetje extra!

  1. Plukboeket met gemengde kleuren. Afhankelijk van het seizoen zijn de prachtigste kleuren te combineren tot een harmonieuze bloemenpracht die rechtstreeks uit de wilde natuur komt, met bloemen die je niet elke dag aantreft langs de kant van de weg.
  2. Gevarieerd boeket met zonnebloemen. De zonnebloem heeft nogal een persoonlijk karakter en is zeer geliefd door zijn vrolijke uitstraling. Dit wordt nog eens geaccentueerd als je er wat fleurige zomers gekleurde bloemen aan toevoegt zodat het zonnetje bij jou in huis nog meer gaat schijnen!
  3. Boeket op takkenbol. Weer eens wat anders dan een gebonden boeket is dit stukje pure natuur, met een stevige bevestiging van een takkenbol.