ERP software online

ERP Software online regelt u bij ABC E Business

Wanneer u op zoek bent naar een boekhoud programma waarin u uw hele bedrijfsvoering kan bijhouden. Dan bent u op zoek naar een ERP software pakket. ERP staat voor Enterprise Resource Planning, en in een ERP software pakket kan u uw hele productie proces beheren. Vanaf de inkoop van materiaal, tot de productie van uw product, tot en met het eindproduct dat klaar staat voor sales. Zo kan u in een oogopslag zien wat uw huidige voorraad is, hoe ver een individueel product is en met welke taken uw werknemers bezig zijn.

ERP software in de cloud

CloudsoftwareTegenwoordig wordt u in reclames dood gegooid met de “cloud”. Wat betekent dat eigenlijk? De cloud is een term voor het werken op een externe server. Wat betekent dat uw data in een serverpark bewaard wordt. Dit brengt een aantal voor- en nadelen met zich mee. Het grootste nadeel is dat u toegang moet hebben tot het internet om bij uw data te kunnen komen. De voordelen zijn echter legio. Zo hoeft u geen back ups meer te maken, dit regelt de server voor u. Uw ERP systeem en database zullen altijd up to date zijn met de huidige stand van zaken. Zo zorgt de server ervoor dat uw software bijgewerkt wordt en dat uw werknemers real time alles bij kunnen houden.

ERP software is altijd een pakket op maat

Een van de voordelen van het ERP software pakket is dat het een modulair pakket is. Dat betekent dat wanneer u dit systeem wilt bestellen dat u dit het beste doet bij een expert. ABC E Business is een expert in de implementatie en integratie van ERP software systemen, zodat u alleen de vruchten plukt van een dergelijke upgrade. Mocht u meer informatie over ERP software willen, neem dan volledig vrijblijvend contact op met ABC E Business.