Bouwlamp LED

Led bouwlamp

Een bouwlamp moet natuurlijk veel licht geven. Het is een specifieke lamp die specifiek voor lichtopbrengst gemaakt is. Het doel van een bouwlamp is om licht te geven bij uw werkzaamheden. De meeste bouwlampen zijn gloeilampen of halogeenlampen. Echter blijkt in de praktijk dat deze lampsoorten niet echt efficiƫnt zijn. Van de energie die door een gloeilamp gestuurd wordt, wordt slechts 10% omgezet in licht, de rest in warmte. Dit resulteert erin dat de ruimte waar de bouwlamp staat vaak heel erg warm wordt. Gelukkig is er ook een alternatief, namelijk de LED bouwlamp.

De voordelen van een LED bouwlamp

LEDlamp verlichtingZoals al eerder beschreven is een van de grootste voordelen van een LED bouwlamp kopen dat deze veel minder warmte genereert tijdens gebruik. Zo kan u uw LED bouwlamp dus ook gebruiken in een kleinere ruimte zonder extra ventilatie. Een ander voordeel, wat normaal als nadeel wordt gezien bij LED lampen, is dat LED over het algemeen een zeer vel licht genereert. Een LED bouwlamp zal dus voor vel licht zorgen en dat is natuurlijk wat u wilt van uw bouwlamp. Het laatste grote voordeel van een LED bouwlamp is dat deze veel minder verbruikt dan een gloei- of halogeenlamp. De aanschaf is wellicht iets duurder, maar dit verdient u over de gebruikstijd weer terug, zeker gezien het feit dat een LED lamp over het algemeen een 50.000 branduren meegaat!

Waar koopt u een LED bouwlamp?

Wanneer u op zoek bent naar een LED bouwlamp, dan zal u zien dat u ze eenvoudig kan bestellen bij led-lampen-kopen.nl. Wij leveren allerlei LED lampen en het is daarom ook eenvoudig om een LED bouwlamp bij ons te bestellen. Wanneer u voor 17:00 uw bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat uw LED bouwlamp binnen 2 werkdagen bij u bezorgd wordt. Kies dus voor de milieuvriendelijke oplossing, en koop een LED bouwlamp van led-lampen-kopen.nl!