Lichtreclame bord

Ledreclame te koop

De zin ‘ledreclame te koop’ geeft aan dat u verschillende mogelijkheden heeft op het gebied van dit soort innovatieve buitenreclame. Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor borden, zuilen of lichtbakken met ledverlichting door het lage stroomverbruik en de fiscale kortingsmogelijkheden. U kunt ledreclame op allerlei manieren laten vormgeven, uw boodschap programmeren in het scherm en het laten knipperen of permanent laten branden om de aandacht te trekken van het grote publiek.

‘Ledreclame te koop’ duidt onder meer op de opties die een letterbedrijf u kan bieden, ledreclame wordt u immers te koop, via lease of via huur aangeboden. Kies de optie voor buitenreclame die het beste aansluit bij uw budget of situatie. Dit kopen kan ook slaan op een aanbieder in ledreclame die u op toplocaties advertentieruimte biedt om uw boodschap op een drukbezochte plek te plaatsen.

Ledreclame te koop: ontdek de mogelijkheden

De populariteit van deze buitenreclame is gemakkelijk te verklaren vanwege de diverse voordelen. Zo is er grafisch gezien van alles mogelijk. Met ledverlichting kunt u in tegenstelling tot ouderwetse buitenreclame de allerkleinste afbeeldingen  trefzeker presenteren aan de toeschouwer. De pixelgrootte kan worden aangepast aan de gemiddelde kijkafstand, dus uw boodschap kan zeer effectief voor het voetlicht worden gebracht.

Ledverlichting is leverbaar in talloze kleuren, uw logo en huisstijl worden natuurgetrouw weergegeven. Deze lichtreclame met lange levensduur en is vrijwel onderhoudsarm. Daarnaast is het een milieuvriendelijke vorm van reclame. Uw energielasten dalen met grote sprongen met led en er is geen uitstoot van giftige stoffen. Goede led outdoor reclame bij uw bedrijfspand of op mooie commerciële zichtlocaties biedt u goede exposure en omzetkansen.

Bedenk dat dit type buitenreclame meer is dan alleen een naambord. Door middel van ledreclame zijn er ook mogelijkheden met grote schermen als een digitale billboard of videowall met flitsende animaties of videoboodschappen die iedereen zullen opvallen.