Narrowcasting systeem

Narrowcasting systeem installeren

Een narrowcasting systeem is hèt ideale platform om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Met promotiemateriaal, met informatie, met alle communicatie die je tussen jouw organisatie en je doelgroep maar plaats wilt laten vinden.

Je kunt hierin differentiëren naar doelgroep. Dus als je op bepaalde tijden vooral kinderen ontvangt op jouw locatie, dan kun je op die tijden de informatie afstemmen op kinderen. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van tekenfilmfiguren, om de boodschap extra aantrekkelijk te maken voor je jonge doelgroep. En op tijden dat er overwegend volwassenen in je panden komen, kun je je meer toespitsen op interessante nieuwtjes of weerberichten, om de aandacht van je bezoekers te trekken.

Een afspeellijst voor iedere gelegenheid

Met afspeellijsten die je zelf samen kunt stellen, kun je je boodschap afstemmen op je doelgroep. Je kunt speciale afspeellijsten voor iedere doelgroep bedenken en die op het juiste moment, op de juiste locatie, af laten spelen. Maak je gebruik van meerdere schermen, dan kan ieder scherm vanuit een centrale plaats bediend worden. Ondersteund door doelmatige software wordt dan op ieder scherm een passende lijst afgespeeld. Ook als die schermen in verschillende locaties staan. Narrowcasting is het ideale middel om je communicatie precies af te stemmen.

Spelen met mogelijkheden

Narrowcasting systemen zijn de systemen bij uitstek om te spelen met mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van schermen, maar je kunt ook hele zuilen gebruiken, of videowanden. Een videowand zal een echte eyecatcher vormen, zuilen kunnen veel informatie laten zien. Ook kun je gebruik maken van touchscreens, zodat je informatie interactief wordt weergegeven. Bezoekers of klanten kunnen dan de veelgevraagde informatie gemakkelijk vinden, waardoor je personeel meer de handen vrij krijgt. Narrowcasting biedt vele mogelijkheden, en door hier gebruik van te maken kun  je voor iedere vorm van communicatie wel een oplossing op maat vinden.

Het installeren

Narrowcasting systeem installerenHet installeren van een narrowcasting systeem hoeft  niet uitermate ingewikkeld te zijn. In feite heeft een narrowcasting screen alleen een kabel nodig, waarmee het aangesloten wordt op internet, en een speler, waar het op aangesloten wordt. Maar bij complexere systemen zul je misschien toch liever iemand inschakelen die deze systemen dagelijks installeert. Zoek dan naar een bedrijf dat dat voor je doet, en veel mogelijkheden biedt waar het narrowcasting betreft. Dan kun je overleggen hoe je narrowcasting hardware eruit gaat zien, en hoe alles op elkaar aangesloten wordt, zodat je optimaal zult profiteren van je systeem.

Narrowcasting systeem bestellen bij Digisigning