Proefschrift drukken spoed

Proefschrift drukken spoed

U bent klaar met schrijven van uw proefschrift, en de laatste stap voor uw verdediging is het laten drukken hiervan. Echter heeft u de datum al gepland dat u wilt promoveren en er is dus spoed om uw proefschrift te laten drukken. Dan zal u op zoek moeten naar een drukker die uw proefschrift binnen de gestelde tijd kan leveren. Een proefschrift drukken wil u natuurlijk niet door iedereen laten doen. Uw proefschrift moet er natuurlijk simpelweg fantastisch uitzien. Het is uiteindelijk de bekroning van vier jaar had werken.

Ipskamp Printing kan uw proefschrift drukken met spoed

Proefschrift drukkenWanneer er spoed geboden is bij het drukken van uw proefschrift, dan staat Ipskamp Printing voor u klaar. Over de afgelopen 35 jaar hebben wij vaker met dit bijltje gehakt. Wij drukken jaarlijks meer dan 1000 wetenschappelijke publicaties, en staan dus natuurlijk ook voor u klaar om uw proefschrift te drukken. Wanneer er een tijdsdruk op staat, dan bieden wij de mogelijkheid tot spoeddruk. Dit betekent bij Ipskamp Printing dat wij uw proefschrift drukken binnen 5 werkdagen. Om dit te bereiken hebben wij wel een aantal limitaties aan on proces. Zo is de maximale oplage van een spoeddruk 250 exemplaren, kunt u uitsluitend gebruik maken van de Premium Print techniek en krijgt u digitale proeven. Ook zal u dezelfde dag deze proef goed moeten keuren. Bij correcties kan uw proefschrift drukken met 1 à 2 dagen vertraagd worden.

Snel en eenvoudig uw proefschrift drukken

Wanneer u gaat zoeken naar een drukkerij die voor u uw proefschrift drukken gaat, dan komt u gelukkig via uw universiteit al snel terecht op een pagina die één of meerdere drukkers aanprijst. Hier kan u eenvoudig een keuze maken welke partij uw proefschrift drukken mag. Natuurlijk zal u wel zelf de keuze tussen deze verschillende drukkers maken. Wanneer u kiest voor Ipskamp Printing, dan kiest u voor een partij met veel ervaring, die u kan begeleiden tijdens het gehele drukproces en die ook voor u klaar staat wanneer er spoed geboden is tijdens uw proefschrift drukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.